"Освоюйте українську безкоштовно: одеситів запрошують на новий курс

Стартує 23-й курс від проєкту "Єдині"

ідкривається реєстрація на новий курс української мови в рамках Всеукраїнського проєкту "Єдині". Усіх охочих запрошують долучитися до 23-му курсу з вивчення української мови, який стартує 4 березня та триватиме 28 днів. 

Ця ініціатива пропонує слухачам комплексну підтримку у вивченні мови, включаючи граматичні курси та курси підтримки у переході на українську мову. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Амбасадором курсу став відомий телеведучий Тімур Мірошниченко, що є знаком якості та надійності навчального процесу. Учасників очікує насичена програма, що включає щоденні завдання, розмовні клуби як онлайн, так і очно, поради психолога, а також різноманітні аудіо- та відеоматеріали для ефективного засвоєння мови. Також у програмі передбачені онлайн-ігри, навчальні класи онлайн та Friendly-чати для підтримки на кожному етапі навчання.

Успішне завершення курсу дозволить учасникам пройти тестування та отримати сертифікат, що підтверджує рівень знань української мови. Реєстрація на курс вже відкрита і доступна за посиланням на офіційному сайті проєкту. Участь у курсі є абсолютно безкоштовною, а зареєструватися може кожен охочий з будь-якої точки світу.

Нагадаємо, звернення щодо порушень Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" продовжують зростати, зокрема в Одеській області. За перші дев'ять місяців 2023 року в Україні було зафіксовано понад 3 тисячі подібних звернень. 

Крім того, в Одесі активно проводиться робота з популяризації української мови, і цю ініціативу позитивно оцінив Уповноважений з питань захисту державної мови Тарас Кремінь. Міська влада також намагається вшановувати великих діячів української культури, творців, науковців і популяризаторів української мови, включаючи їхні імена до топонімії міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися