Одеські надзвичайники отримали шість пікапів Toyota Hilux від благодійного фонду HGBF

Нові авто збільшили гарнізон автопарку до десяти пікапів

В рамках підтримки та співпраці з Державною службою надзвичайних ситуацій Одеської області, благодійний фонд The Howard G. Buffett Foundation (HGBF) передав на потреби надзвичайників шість легкових автомобілів Toyota Hilux. Це дозволило збільшити гарнізон спеціалізованого автопарку до десяти пікапів, оснащених для виконання складних завдань з підвищеною прохідністю. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Нові транспортні засоби дозволять оперативно доставляти особовий склад та спеціальне пожежно-технічне обладнання до місць призначення, значно покращуючи ефективність виконання рятувальних операцій.

Представники ДСНС Одещини висловили глибоку вдячність Howard G. Buffett Foundation за вагомий внесок та постійну підтримку, що допомагає підвищити готовність регіону до реагування на надзвичайні ситуації. Ця допомога є важливим внеском у забезпечення безпеки та захисту громадян Одеської області.

“Вкотре висловлюємо вдячність нашим друзям та партнерам - представникам благодійного фонду, за вагомі внески та постійну підтримку ДСНС Одещини”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що фонд AGENDUM Латвії подарував автомобіль Комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси". Подія відбулася 13 лютого за підтримкою Посольства Латвійської Республіки в Україні. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Крім того, посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися