Одеса отримала автомобіль від фонду AGENDUM для соціального обслуговування

З початку широкомасштабного вторгнення латвійські партнери передали Україні майже 2200 автомобілів

Фонд AGENDUM Латвії подарував автомобіль Комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси". Подія відбулася 13 лютого за підтримкою Посольства Латвійської Республіки в Україні. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Отриманий автомобіль, Ford Galaxy, розрахований на семеро пасажирів і буде використовуватися для розвезення гарячих обідів підопічним, які проживають у віддалених мікрорайонах Київського району, а також для транспортування до закладів охорони здоров’я та соціальної сфери.

Наші соціальні працівники все несуть руками. Двічі на тиждень вони доставляють гарячі обіди на всі дні. Якщо нашим підопічним потрібно кудись поїхати в лікарню, здати аналізи, це теж було складно. Тепер, коли в нас з'явився автомобіль, ККД  Центру зросте в 4-5 разів, – зазначила директорка терцентру Марина Лозовенко.

Подарунок від латвійських партнерів є частиною широкомасштабного проєкту, у межах якого Україні вже передано понад 2200 автомобілів.

Гуманітарна допомога Одещині 

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися