Чи придатна для проживання багатоповерхівка в Одесі, в яку влучив дрон: відповідь мерії

Вночі 2 березня російський дрон влучив у багатоповерхівку в Одесі. Внаслідок атаки загинуло 12 осіб, серед них 5 дітей

Мер Одеси Геннадій Труханов особисто звернувся до мешканців будинків, які пошкоджені в результаті влучення дрона, і закликав їх утриматися від наближення до місць розбору завалів на проспекті Добровольського. За його словами, це створює серйозну загрозу для життя, і важливо якнайшвидше прибрати всі конструкції, що можуть становити небезпеку. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

ДСНС завершила пошукові роботи. Розпочалася друга фаза робіт. На місці розгорнуто міський оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, – зазначив Геннадій Труханов. 

Також Геннадій Труханов прокоментував стан вцілілої частини будинку, вказавши, що за попередніми даними вона придатна для проживання. Однак висновки Одеської державної академії будівництва та архітектури, а також технічний звіт, будуть вирішальними для визначення компенсацій за державною програмою відновлення.

Щодо питання розселення, троє осіб вже звернулися з відповідними заявками, які наразі відпрацьовуються.


Трагічні події 2 березня залишили невиправний слід у серцях одеситів. Внаслідок влучання російського дрона у багатоповерховий будинок загинули 12 людей, серед них п'ятеро дітей. В Одеській мерії повідомили коли відбудуться прощання із загиблими. 

Зазначимо, російські війська вчинили черговий теракт проти цивільного населення в Одесі, залишивши за собою слід руйнівних наслідків. В результаті атаки один з під'їздів багатоповерхівки був повністю зруйнований. “Коментарі” зібрали всю інформацію про атаку по Одесі 2 березня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися