РФ атакувала Одесу ракетою Х-31П: які наслідки

Внаслідок атаки постраждалих чи загиблих немає

Вранці 7 березня, ворог атакував Одеську область з літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря. Окупанти запустили по регіону протирадіолокаційну ракету Х-31П. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Російська ракета втратила  бойову спроможність на підльоті до узбережжя, тож руйнувань та постраждалих немає. 

Ворог продовжує тактику точкових ракетних ударів, випробовуючи і розвідуючи системи протиповітряної оборони. Будьте уважні і свідомі. При попередженні про небезпеку переходьте в укриття!, – йдеться в повідомленні. 

Обстріли Одеської області

Нагадаємо, Росія завдала удару по Одесі під час візиту прем'єра Греції. Як зазначив прем'єр-міністр Греції Зеленський пояснював міжнародним гостям значення порту і яку шкоду він зазнав під час атак. Згодом пролунала сирена і вибух, який був дуже близько від них. В укриття ніхто спуститись не встиг.  Зеленський прокоментував атаку по Одесі й повідомив про загиблих.   

Зазначимо, російські війська вчинили черговий теракт проти цивільного населення в Одесі, залишивши за собою слід руйнівних наслідків. В результаті атаки один з під'їздів багатоповерхівки був повністю зруйнований. “Коментарі” зібрали всю інформацію про атаку по Одесі 2 березня. 

В ніч на 23 лютого ударні дрони типу "Shahed-131/136" разом із ракетами Х-31П і Х-22, випущеними з літаків, атакували Одещину з акваторії Чорного моря. На щастя, ракети втратили бойову спроможність ще в повітрі. Згідно з повідомленням, підрозділи протиповітряної оборони успішно збили 9 дронів-камікадзе, завдяки чому вдалося уникнути серйозних наслідків. Однак один із дронів, уражений над морем, впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинивши руйнування та пожежу.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/6912


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися