Викрав тварин, щоб з’їсти з друзями: на Одещині затримали зловмисника

Чоловіку загрожує вісім років позбавлення волі

На Одещині жінка звернулася до правоохоронців із заявою щодо викрадення нутрій з розплідника. Виявилося, що до цього причетний її сусід, який вирішив приготувати та з’їсти тварин з друзями. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Співробітники поліції встановили, що до цієї крадіжки причетний сусід заявниці. Чоловік, влаштувавши застілля для друзів, вирішив скористатися нутріями своєї сусідки як екстравагантною стравою. Після того, як звичайна їжа закінчилась, він викрав трьох нутрій, вагою близько п'яти кілограмів, та використав їх для приготування страви для гостей.

Зловмисник завдав потерпілій матеріальний збиток у сумі більше двох тисяч гривень та визнав свою провину.

Зібравши достатньо доказів злочинних дій фігуранта, ми під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Згідно з частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися