Південне регіональне управління ДПСУ отримала нового начальника

Новий начальник управління служить у лавах прикордонників з 1994 року

Південне регіональне управління ДПСУ отримало нового керівника. Ним став полковник Сергій Мул, який до цього служив на Добасі і 10 років працював в окремому контрольно-пропускному пункті "Київ", куди входять усі столичні аеропорти і головний залізничний вокзал. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Полковник Сергій Мул є одним з найбільш досвідчених офіцерів-керівників у прикордонному відомстві. Зокрема, він 10 років керував ОКПП "Київ", де 4 роки був начальником штабу і 6 років начальником. З початком подій на сході України перебував там у найважчі часи. Після повернення очолив напрямок оперативного управління", - заявив перший заступник голови ДПСУ Володимир Нікіфоренко під час офіційного представлення.

За словами Нікіфоренко, Мул також був заступником директора Департаменту охорони державного кордону та проходив службу у Південному регіоні як начальник штабу. Все це і стало підставою для його призначення, запевнив заступник голови ДПСУ.

picture

Фото: прес-служба ДПСУ

Новий начальник прикордонників Південного регіону родом з Хмельницької області. Він закінчив Хмельницьке вище артилерійське командне училище, Інститут прикордонних військ України, а також Національну академію ДПСУ. На сторожі кордону він стоїть з 1994 року.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Україну повертаються військові кораблі, затримані Росією в Керченській протоці в минулому році.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися