Приморський район Одеси залишиться без електроенергії в суботу: в чому причина

Комунальники обіцяють, що одесити пробудуть без світла не понад 12 годин

В Одесі в пришвидшенному темпі завершується підготовка до початку опалювального сезону. Одна із її частин — перевірка електромереж і деякі ремонтні роботи. Саме тому, як повідомляє прес-служба ДТЕК "Одеські електромережі", в суботу, 25 вересня, жителі Приморського району Одеси тимчасово залишаться без електропостачання.

В першу чергу комунальники будуть стурбовані роботами на "Одеської теплоелектроцентралі" (Одеська ТЕЦ). Повідомляється, що багато міські вулиці будуть відключені від системи на 12 годин — із шостої ранку до шостої вечора.

Відключення електроенергії погодили з Одеською міськрадою. При цьому на лінії залишається кілька важливих об'єктів для життєздатності міста. Саме тому в Одеській інфекційній лікарні, залізничному вокзалі та Одеському порту (холодильні камери) буде обладнано резервне живлення.

Всі ремонтні роботи та налагодження пов'язані з підготовкою комунальників до прийдешнього опалювального сезону.

Цікаво тільки, що в ДТЕК кажуть у свій час відключення, а в популярному серед одеситів додатку "Блекаут" повідомляється трохи інше. Так, деякі вулиці можуть нібито виявитися без світла з півночі до п'ятої ранку 25 вересня, ще частина — з третьої ночі і аж до 21:00.

Втім, залишається сподіватися, що працівники "Одеських електромереж" впораються за відведені собі 12 годин, і вже до вечора Приморський район, як зазвичай, буде виблискувати вогнями.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, чому недовго раділи нового дитячого майданчика жителі одеського передмістя Фонтанка. З якої саме причини представники ДТЕК "Одеські електромережі" обмежили доступ до гойдалок і гірок, встановленим кілька місяців тому, ми розповідали в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися