Швидше і дешевше, ніж на поїзді: в Україні з'явиться бюджетний рейс "Київ — Одеса"

Перший політ запланований на 14 жовтня 2021 року

Молодий український авіаперевізник Bees Airlines збирається пов'язати повітряним рейсом Одесу та Київ. Як повідомляє "Обозреватель", квитки на переліт хочуть зробити досить бюджетними, що дозволить українцям користуватися літаками замість поїздів.

Перший рейс лоукостера запланований на 14 жовтня 2021 року. Спочатку за місце на повітряному судні запитують 796 гривень. Вже за наступні рейси ціна значно знизиться — до 637 гривень із людини.

picture

При цьому навіть початкова вартість квитка на літак все одно менша, ніж за свої послуги просить "Укзалізниця". Виняток становлять лише сидячі місця другого класу в поїздах "Інтерсіті" — від 366 до 400 гривень. Однак уже в першому класі цього поїзда вам доведеться заплатити за місце мінімум 879 гривень.

Поїздка на нічному поїзді "Київ — Одеса" в купе обійдеться в 797 гривень, у люксі — 1726 гривень.

picture

Звісно, завжди можна скористатися плацкарти, де в осінню пору квитки, в основному, коштують в межах 190-250 гривень. Втім, будь-які потяги, включаючи "Інтерсіті", програють авіаперельотам у швидкості. Там, де залізницею ви будете їхати 9-13 годин, літаком зможете дістатися за годину.

picture

Як розповіли в Bees Airlines, скористатися новим рейсом "Київ — Одеса" вдасться щодня, крім середи і п'ятниці. Пасажирам обіцяють комфортабельний переліт на судні Boeing 737-800 NG.

Тривалість польоту складе 1 годину. Літак вилітає зі столиці о 7:25, прибуває до Одеси о 9:00.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, скільки автомобілів з європейськими номерами за останні три місяці було провезено в Україну через Одеську митницю. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


vlad

17 жовтня 2021, 18:58

Hello everybody I want to visit Ukraine, but for this I need health insurance. Found only one https://innovative-ukraine.com/ , can someone say something about it?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися