В Одесі замінували залізничний вокзал:людей евакуйовують

Інформацію про замінування вокзалу в правоохоронних органах ще не підтверджували

Невідомий чоловік повідомив про замінування залізничного вокзалу в Одесі. Наразі поліція та вибухотехніки перевіряють дану інформацію. 

Правила поведінки у разі повідомлення про мінування будівлі

  1. Не панікуйте. Паніка може призвести до травм або навіть смерті.

  2. Залишіть будівлю. Якщо це можливо, вийдіть з будівлі, скориставшись основними виходами. Якщо основний вихід заблоковано, використовуйте запасний вихід.

  3. Не торкайтеся жодного предмета. Якщо ви побачили підозрілий предмет, не торкайтеся його. Не намагайтеся його перемістити або розблокувати.

  4. Допоможіть іншим. Якщо ви перебуваєте в будівлі разом з іншими людьми, допоможіть їм дізнатися про повідомлення про мінування та діяти відповідно до інструкцій.

  5. Виконуйте вказівки працівників правоохоронних органів. Вони будуть відповідальними за евакуацію будівлі та проведення огляду на наявність вибухівки.

Псевдомінери на Одещині

У Лиманській селищній громаді троє школярів вирішили влаштувати собі розвагу та подзвонили на номер екстреної служби "102", повідомивши, що їхня школа стоїть на порозі вибуху. Покарання за дії дітей понесуть батьки.

Нагадаємо, декілька місяців тому поліцейські викрили псевдомінерів. Жінка повідомила на спецлінію “102” про загрозу вибуху в одному з підрозділів поліції, а чоловік сповістив, що в одному із ТЦК міста закладені вибухові речовини. Двом одеситам поліцейські повідомили про підозру у наданні завідомо неправдивих повідомлень про підготовку вибуху в будівлях, що забезпечують діяльність органів державної влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися