На Одещині трактор збив жінку на мопеді: в якому стані потерпіла

Водій навантажувача може потрапити за ґрати на 3 роки

У результаті ДТП в селі Ярославка Плахтіївської ОТГ Білгород-Дністровського району жінка отримала середньої тяжкості травми. Водію навантажувача, який спричинив аварію, загрожує штраф або обмеження волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

В ході слідчого розслідування встановлено, що місцевий житель, виїжджаючи на навантажувачі JCВ з обочини на свою ділянку руху, допустив зіткнення з мопедом Honda, яким керувала жінка.

В результаті аварії жінка отримала численні травми голови та верхньої кінцівки, а також перелом кістки черепа. Водійка мопеда госпіталізована з середньою тяжкістю травм. Водій навантажувача не постраждав.

Обидва водії були перевірені на стан алкогольного сп’яніння, результати показали їхню тверезість.

Ми долучили до матеріалів кримінального провадження висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і повідомили водію навантажувача про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує штраф від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років, – прокоментував начальник відділення поліції №1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

В невеликому селі Муравлівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району сталася автопригода, яка призвела до серйозних травм для трьох жінок. Водійка автомобіля “Opel” втратила контроль над машиною та зіткнулася з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися