Відключення газу в Одесі та області: перелік адрес

Відновити постачання мають до вечора

Сьогодні, 28 березня в частині Одеси та села Усатове не буде газопостачання. Це пов’язано із проведенням ремонтних робіт. Загалом відключення мають бути з 9 ранку по 6 вечора. Про це повідомляє Одесагаз. 

Де не буде газу в Одесі

На вулиці Виїздна, роботи будуть виконуватися з 9:00 до 18:00. З цього приводу буде призупинено газопостачання наступним споживачам:

  • вул. Столбова 4, 6, 8, 10, 12, 14 – житлові будинки

  • вул. Партизанська, 8 – житлові будинки

  • вул. Новікова, 2 – КБО

Крім того, у зв’язку з виконанням невідкладних робіт по ліквідації наслідків атаки БпЛА від 06.03.2024 р. на розподільному газопроводі низького тиску Ф57 мм у с. Усатове,  з 9:00 до 18:00 28.03.2024 р., тимчасово буде припинено газопостачання мешканців за адресою вул. Кам’яниста буд.№ 51, 51А, 53. Відновлення газопостачання відбудеться після закінчення робіт.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.

Також “Коментарі” писали, що природний газ останні кілька років залишається не тільки важливим фактором для європейської економіки, але й важелем політичного впливу, який минулого року майже переріс у елемент політичного шантажу збоку Росії. Тому, від ціни природного газу у майбутньому році буде залежати соціально-економічний розвиток європейського континенту в цілому, та окремих країн зокрема. Прогноз цін на природний газ на європейському ринку у 2024 році – читайте в матеріалі

Джерело: https://odgaz.odessa.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися