Частина Одеси до вечора залишиться без світла: повний перелік адрес

Відключення світла пов’язано із проведенням ремонтних робіт

Сьогодні, 28 березня в частині Одеси не буде світла. Електропостачання буде відсутнє до кінця робочого дня. Про це повідомляють ДТЕК Одеські електромережі.  

Адреси відключень світла          

Центральний РЕМ:  

Роботи до 19:00   

  • Пироговська, 3, 3а, 5, 13, 13/корп.3, 13/корп.4, 13/корп.5,

  • Середньофонтанська, 26-47/51,

  • пров. Середньофонтанський, 1б, 3, 6, 6б, 22, 16/18,

  • Садова, 11,

  • пров. Садовий, 3-11.

Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії в Одесі, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни  та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися