У двох районах Одеси аварійно вимкнули воду: коли відновлять постачання

Відновити водопостачання в Одесі зможуть після вирішення аварійної ситуації з електроенергією

Сьогодні, о 12:34, внаслідок аварії на одній з високовольтних підстанцій "Укренерго", значна кількість споживачів Одеси залишилась без електропостачання. Зокрема, деякі об'єкти "Інфоксводоканалу" також були відключені від електромережі. Про це повідомляє пресслужба Інфоксводоканал. 

Звертаємо увагу, що через значну потужність обладнання та технічні особливості, використання генераторів на цих об'єктах неможливе.  У зв'язку з цим наразі без водопостачання залишились споживачі Київського та Хаджибейського районів міста, а у Приморському районі можливе зниження тиску, – йдеться в повідомленні. 

Після усунення аварії та відновлення електропостачання планується відновити водопостачання.

У разі виникнення питань можна звернутись до “Інфоксводоканалу” за номерами:

  • 705-55-05,

  • 780-55-05,

  • 093-17-00-155,

  • 068-905-55-05. 

Тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни  та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися