В Одесу не курсуватимуть потяги

Залізничний вокзал закриється на півтори доби

Під час анонсованої місцевою владою затяжної комендантської години в Одесі тимчасово не курсуватимуть поїзди на станцію Одеса-Головна. Про це повідомила у своєму телеграм-каналі "Укрзалізниця".

"З 1 по 3 травня – на період дії продовженої комендантської години – тимчасово скасовано приміські потяги та потяги далекого сполучення, які курсують до Одеси та назад. Також протягом дії комендантської години у місті буде закрито залізничний вокзал станції Одеса-Головна", – сказано у повідомленні.

Втім, приміські поїзди, які курсують в Одеській області і не в'їжджають до Одеси, продовжать свій рух. У компанії просять уважно вивчати маршрути та можливі зміни у графіку залізничних перевезень.

Нагадаємо, що в Одесі запровадять комендантську годину з 22:00 1 травня до 05:00 3 травня. У зазначений період часу заборонено перебувати на вулицях та інших громадських місцях без спеціальних перепусток та посвідчень. Свою роботу припинять громадський транспорт, автостанції та Центральний автовокзал. Про це "Коментарі" детально розповіли .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися