Робота "7 км" у затяжну комендантську годину

Хто зможе відвідати промринок

У понеділок, 2 травня, Промтоварний ринок "7 кілометр" працюватиме частково. Одесити, як підприємці, так і відвідувачі через комендантську годину на ринок приїхати не зможуть.

Втім, всі інші підприємці та відвідувачі, які проживають в Одеському регіоні або приїдуть з інших регіонів України, зможуть потрапити на ринок 2 травня. Цього дня будуть відкриті ворота №1,2, 13 та 9.

У неділю, 1 травня, ринок працює за звичайним графіком.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що Одеська обласна військова адміністрація ввела в Одесі "затяжну" комендантську годину, щоб уникнути провокацій та ракетних обстрілів з боку РФ у восьму річницю подій на Куликовому полі. Він триватиме з 22:00 неділі, 1 травня, до 5:00 вівторка, 3 травня.

Щоб уникнути провокацій та ракетного обстрілу з боку РФ у восьму річницю подій на Куликовому полі, Одеська обласна військова адміністрація (ОВА) ввела в Одесі "затяжну" комендантську годину. Він триватиме з 22:00 неділі, 1 травня, до 5:00 вівторка, 3 травня.

Джерело: https://odessa.comments.ua/article/society/developments/935-v-odesse-na-tragediyu-2-maya-vvodyat-zatyazhnoy-komendantskiy-chas-podrobnosti.html
© Comments.ua



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися