У поминальні дні на цвинтарях посилять безпеку

Перевірятимуть документи

Поліцейські Одещини в поминальні дні в посиленому режимі патрулюватимуть вулиці, чергуватимуть біля стратегічних об'єктів, проводитимуть фільтраційні заходи на блокпостах, а завтра, 1 травня, і протягом наступних кількох днів посилять патрулювання цвинтарів.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції на Одещині .

Поліцейські закликають громадян відповідально ставитись до заходів безпеки.

"Беріть із собою документи, що засвідчують особу, у тому числі дітей, уникайте скупчень людей, не затримуйтесь довго біля могил, обов'язково йдіть у укриття у разі оголошення повітряної тривоги. Зважаючи на факти регулярних ракетних ударів по Одеській області російськими окупантами, у тому числі по кладовищах , ігнорування сигналів тривоги становить реальну небезпеку", - зазначили поліцейські.

Також поліцейські радять планувати відвідування померлих родичів із урахуванням комендантської години. Про це раніше писали "Коментарі". Нагадуємо, що в цей період заборонено перебувати на вулиці та інших громадських місцях без спеціальних перепусток та посвідчень. Вийти з дому можна тільки у разі оголошення тривоги, щоб проїхати у найближче укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися