В Одеській області перекрили дорогу на Чорноморськ: схема об'їзду

Причина перекриття дороги в проведенні аварійно-ремонтних робіт

На автомобільній дорозі М-27 Одеса-Чорноморськ, неподалік від села Олександрівка, тимчасово встановлено перекриття. Причина в проведенні аварійно-ремонтних робіт. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

У звʼязку з аварійно-ремонтними роботами, ділянку автодороги М-27 Одеса-Чорноморськ, біля с.Олександрівка тимчасово перекрито. На час проведення робіт просимо водіїв виконувати об'їзд ділянки аварійно-ремонтних робіт, за схемою, що надана в дописі. Просимо водіїв врахувати перекриття автодороги М-27 та заздалегідь спланувати свій маршрут, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з врахуванням гарних погодних умов, дорожники оперативно розпочали ліквідацію деформацій дорожнього покриття, що виникла внаслідок несприятливої зимової негоди. Особливу увагу приділяють головним економіко-логістичним артеріям, що забезпечують сполучення Одеської області з іншими регіонами та сусідніми державами.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.

Раніше повідомлялось, що у зв'язку з капітальним ремонтом Деволанівського узвозу, одеська влада прийняла рішення про тимчасове закриття руху транспорту на цій ділянці до кінця травня 2024 року. Проєкт реконструкції Деволанівського узвозу, представлений ще у 2019 році, передбачає значні зміни в інфраструктурі цієї міської артерії. Ремонтна програма охоплює оновлення систем водопроводу, водовідведення та каналізації, встановлення сучасного освітлення, заміну електричних мереж і мереж зв’язку, а також будівництво нових тротуарів і розширення дорожнього полотна.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися