Відключення газу в Одеській області: хто залишиться без постачання

Вмикати газопостачання будуть виключно в присутності абонентів, з якими укладено договір

У зв'язку з проведенням необхідних робіт на газорозподільному пункті в місті Ананьїв та в селі Оксамитне планується тимчасове припинення газопостачання. Мешканці деяких вулиць будуть без постачання з 11 по 12 квітня. Про це повідомляє Одесагаз. 

Де не буде газу

  • с.Оксамитне – вул. Шкільна, 23-57;

  • с.Оксамитне – вул. Південна, 1-17;

  • с.Оксамитне – вул. С. Манулова, 18-115

  • м. Ананьїв (відключення до 19:00 11.04.2024)

Після завершення ремонтних робіт пуск газу буде проведено при умові присутності абонентів, з якими укладено договір розподілу природного газу.

Всі абоненти повинні перекрити крани перед газовими приладами та утриматися від їх відкриття до приходу представників Ананьївського УЕГГ.

Також буде проведена перевірка:

  • Наявність активного договору на технічне обслуговування внутрішніх газових мереж та газового обладнання і відсутність заборгованості за цим договором.

  • Відсутність заборгованості за послуги з розподілу природного газу.

  • Відповідність внутрішньобудинкових та фасадних газопроводів діючим нормам (відсутність корозії, сторонніх предметів та дерев ближче 0,5 м від надземних газопроводів).

  • Відповідність вентиляційних та димових каналів діючим нормам.

Для отримання додаткової інформації телефонуйте за номерами: (04863) 2-13-41 або +38 (050) 495 33 68.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.

Нагадаємо, тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни  та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.

Джерело: https://odgaz.odessa.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися