Одеса передала ТрО пересувні автомайстерні (ФОТО/ВІДЕО)

Силам територіальної допомоги передано гуманітарний вантаж

За запитом військових, Одеська міська рада придбала три пересувні автомайстерні. Транспортні засоби придбані коштом міського бюджету. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Машини оснащені широким асортиментом автослюсарного обладнання та інструментів. 

Виробник дає гарантію на інструмент, що дуже важливо для наших захисників в умовах сьогодення, – зазначив мер Одеси Геннадій Труханов. 

Крім того, місто отримало додаткову допомогу від міжнародних партнерів, зокрема, від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. Це пʼять автомобілів марки “Форд Транзіт”, які передані аварійним та іншим службам міста для забезпечення його життєдіяльності.


Гуманітарна допомога Одещині 

Труханов разом з представниками Управління з координації гуманітарних справ ООН здійснили виїзд на місце події для оцінки ситуації та визначення подальших кроків щодо надання допомоги. В той день, 2 березня, російський дрон забрав життя 2 людей, серед них було 5 дітей. Представниця УКГС ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг наголосила на важливості координації міжнародних зусиль для забезпечення ефективної допомоги. 

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися