На засіданні виконкому одеської міськради була присутня Міністр у справах ветеранів

Обговорювалося питання реабілітації та соціалізації ветеранів війни

Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна сьогодні відвідала Одесу. Вона була присутня на засіданні виконкому міськради, присвяченому обговоренню питань допомоги ветеранам.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Ми сьогодні в Одесі та сподіваємося на якісну комунікацію та співпрацю з місцевою владою. Адже ми розуміємо, що після Перемоги нас очікує велика кількість ветеранів, яким буде дуже потрібна наша допомога, які повинні стати воїнами відновлення, — зазначила Юлія Лапутіна.


Під час засідання виконавчого комітету, головною темою обговорення були питання реабілітації та подальшої соціалізації ветеранів.


Як додав мер Одеси, для нього честь, що на засіданні присутня Міністр Юлія Лапутіна, адже там розглядається питання ветеранів. Одне із них — компенсація закладам, які надають ветеранам послуги з реабілітації.  А міська влада повинна взяти на себе ці витрати заради наших захисників.


Наагадємо, що Міністерство у справах ветеранів України пропонує ветеранам війни та членам їхніх сімей здобути бажану освіту, в тому числі без відриву від військової служби. Є можливість навчатися за дистанційною формою.


Також зазначимо, що на півдні України ветеранів працевлаштовують у територіальні центри комплектування, тобто у військкомати.  Перші такі центри комплектування вже працюють на Миколаївщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися