В Одесі запрошують на навчання від Центру зайнятості: які професії можна опанувати

Тривалість навчання до п'яти місяців

В Одесі Центр зайнятості пропонує безплатно опанувати нову професію. Наразі усі бажаючі мають змогу на базі Одеського центру професійно-технічної освіти (ЦПТО) пройти навчання. Вибір спеціальностей різноманітний. Про це повідомляє Одеська міська рада. Так, у одеситів та гостей міста є можливість отримати диплом за спеціальностями:
- Кондитер
- Бармен,  
- Продавець продовольчих товарів,
- Штукатур,
- Адміністратор
- Офіціант
 - Електромонтажник тощо  
 Термін навчання до від трьох місяців до півроку. більш детальною інформацією можна звертатися до навчальної частини Центру за тел.: (048) 705-44-11 або до фахівців Одеського міського центру зайнятості за тел.: (048) 705-50-33, (048) 705-50-47. Крім того, в Центрі зайнятості також розповіли, що можна пройти короткотривалі курси.


Наголосимо, щоб подати заявку на навчання треба мати при собі паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, документ про освіта та трудову книжку (за наявності). Крім того, в Центрі зайнятості також розповіли, що можна пройти короткотривалі курси.
“Коментарі” писали, що Одеський регіон знаходиться на п’ятому місці серед інших областей України за кількістю вакансій. Про це повідомили експерти кар’єрного центру компанії Jooble. Крім того, на всеукраїнському сайті з пошуку роботи Work.ua наразі є понад шість тисяч пропозицій для одеситів. “Коментарі” зібрали найактуальніші вакансії для чоловіків із зарплатою до 20 тисяч гривен.
Раніше “Коментарі” писали, що ринок праці в Одесі потроху почав приходити до ладу. Втім знайти роботу з високооплачуваною зарплатою - завдання не з легких. Журналісти “Коментарів” зібрали інформацію щодо актуальних вакансій в місті та області, а також дізналися, яка середня зарплата в регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися