Били в під'їзді та ліфті: що буде з одеситами, які «виховували» сина стусанами

Горе-батьки пояснили свою поведінку тим, що син не слухався

Другий день поспіль серед одеситів триває бурхливе обговорення відеозапису із під'їзду багатоповерхівки в житловому масиві "Райдужний", на якій видно, як батьки "виховують" маленької дитини за допомогою сильних ляпасів і стусанів. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу поліції Одеської області, правоохоронці нарешті поставили крапку в цьому розгляді.

Спрацювали поліцейські вельми оперативно. Їм вдалося встановити особи та батька, і матері, після чого вони зробили до них візит. Відомо, що горе-матері виповнилося 25 років, а її співмешканцю - 30. Свій "виховний" процес вони пояснили, що дитина відмовлявся слухатися. При цьому вони дуже здивовані, що їх поведінка стала такою резонансною новиною і поспішили виправдатися, мовляв, це вперше і більше не повториться.

Однак правоохоронці вирішили про всяк випадок не вірити на слово і склали адміністративний протокол на "батьків року". Так, згідно з частиною 1 статті 173-2 КУпАП порушникам світить або штраф (від 10 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), або залучення до громадських робіт (30-40 годин), або навіть адміністративний арешт до семи діб.

Нагадаємо, скандальний відеозапис демонструє, як двоє дорослих по черзі застосовують фізичну силу до дитини, очевидно, свого сина. Через що саме вони вдалися до подібного покарання, незрозуміло, але чоловік кілька вдарив хлопчика на ґанку будинку, а жінка "додала" досить розмашистий удар нижче спини вже у ліфті. Що стосується ліфта, то дитина, очевидно, зацікавився блискучими кнопочками і дуже вже хотіла їх натиснути. Однак після цього стався "виховний" момент.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому в одному з дитячих садків Одеси вихователька застосувала грубу силу до маленької дитині.

Також на порталі ви можете дізнатися, що насправді сталося з мешканкою Суворовського району, яку сплячою посеред ночі на дитячому майданчику разом із грудним малюком зняли на відео. Подробиці з поясненнями поліції шукайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися