В Одесі затримали чоловіка, який погрожував військовим пістолетом

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом погрози вбивством

Одеські поліцейські встановили особу чоловіка, який 20 серпня на вулиці Акордній у Хаджибейському районі погрожував пістолетом військовослужбовцям. Інцидент стався під час перевірки військово-облікових даних представниками ТЦК та СП в одного з перехожих. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Чоловік відмовився надати документи, спровокував конфлікт і, погрожуючи фізичною розправою, приставив пістолет до грудей одного з військових, після чого втік з місця події.

Поліцейські оперативно ідентифікували 38-річного правопорушника, проте він відмовився коментувати свої дії. У нього вилучили пістолет, який, за попередніми даними, є пневматичним і пристосованим під патрон Флобера. Зброю направили на експертизу.

За фактом погроз вбивством було відкрите кримінальне провадження за статтею 129 Кримінального кодексу України. Малиновська окружна прокуратура міста Одеси здійснює процесуальне керівництво у справі та розглядає питання щодо оголошення підозри затриманому.

Нагадаємо, поліція Одещини розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини, що сталася 17 серпня ввечері в місті Кілія. Інцидент кваліфіковано як хуліганство, і, на щастя, ніхто не постраждав.

Крім того, в Одесі поліція кваліфікувала дії учасників інциденту зі стріляниною, що стався поблизу ринку Привоз. Водія автомобіля BMW та жінку, яка напала на патрульного поліцейського, було затримано.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися