В Одесі чоловіку загрожує в'язниця за продаж гранати у парку

"Бізнесмен" намагався продати гранату із запалом за тисячу гривень

В Одесі  затримали 30-річного чоловіка, який у Дюківському парку намагався  збути небезпечний бойовий припас. Тепер йому світить три роки за ґратами. 

Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські разом з вибухотехніками вилучили корпус ручної осколкової гранати "Ф-1" та запал типу "УЗРГМ", які, за попередніми висновками,  належать до категорії бойових припасів. Нині незаконний предмет відправили на дослідження. 

Як з’ясувалося, фігурант раніше відбував покарання за скоєння злочинів майнової спрямованості. Тепер, за наявністю достатніх доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру у придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойового припасу без передбаченого законом дозволу, - йдеться в повідомленні

Це правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Нині поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть в суді, щоб помістити чоловіка під варту. Також в ході розслідування поліцейські встановлюватимуть походження гранати.

2cyZOa63P7jVPpN19n-A_uVXs.jpg

Нагадаємо, на порталі "Коментарі" писали про інспектора митниці, якого затримали за систематичні хабарі. За фіксовану суму грошей посадовець забезпечував безперешкодний пропуск контейнерів через митний кордон.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися