На Одещині засудили двох спільникв, які відправляли ухилянтів за кордон

Всією схемою управляла жінка, яка допомагала оминати офіційні пункти пропуску

На Одещині до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки засудили 31-річну жінку та її 36-річного спільника. Вони організували схему переправлення ухилянтів за кордон. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Торік у листопаді прикордонники виявили безпосередньо перед лінією розмежування двох чоловіків. Вони розповіли поліцейським, що один із них хотів покинути Україну, а другий – допомагав йому у цьому.

Слідчі встановили, що керувала діями чоловіків 31-річна жителька Подільська. Вона розробила план, за яким її знайомий з прикордонного населеного пункту мав допомогти чоловіку потрапити до сусідньої держави, оминаючи офіційні пункти пропуску.

Правоохоронці висунули жінці звинувачення в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Ії спільника також звинувачують у сприянні незаконної схеми. 

Тож суд призначив їм покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки. Засуджені зобов’язані періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти  про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі засудили бойовика "ДНР" до 15 років за ґратами. Зрадник перейшов на бік РФ ще у 2014 році та отримував від окупантів нагороди.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися