Співробітники Одеської Укрзалізниці крали пшеницю з вагонів

Чоловіки працювали ремонтниками колії та штучних споруд

В Ізмаїлі правоохоронці відправили на лаву підсудних двох чоловіків, яких "на гарячому" піймали під час крадіжки пшениці з місцевого підприємства. Їх  викрили на одній із залізничних станцій, де відбувалося завантаження зерна у вагони. Вони встигли набрати 16 мішків збіжжя і повантажити у свій мікроавтобус.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

"Бізнесмени" 28-ми та 35-ти років працювали ремонтниками колії та штучних споруд АТ "Українська залізниця". Попередньо змовившись, спільники за допомогою заздалегідь заготовлених інструментів вночі відчинили люк у вагоні з зерном і почали наповнювати ним мішки. Їх викрили, коли вони встигли завантажити у бус, на якому приїхали, 16 мішків пшениці. 

У чоловіків вилучили речові докази, а їх самих на час слідства помістили під домашній арешт. Провівши досудове розслідування та визнавши зібрані докази достатніми, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули підозрюваним звинувачення у незакінченому замаху на таємне викрадання чужого майна (крадіжці), вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, - йдеться в повідомленні. 

Цей злочин передбачений карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що СБУ викрила одеську компанію, яка постачала в РФ сировину для виробництва лазерних прицілів. Компанія продавала ворогу інертний газ високої очистки та обладнання для його обробки, які використовуються у військово-промисловому комплексі країни-агресора.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися