Наводив “Шахеди” на місто: в Одесі затримали ворожого інформатора

Затриманий був радіомеханіком одного з одеських військових підприємств

СБУ продовжує проводити контрдиверсійні заходи на Одещині та затримувати ворожих агентів. Від так, було затримано ще одного поплічника окупантів, який поширював інформацію про місця розташування підрозділів Сил оборони та стратегічно важливих об’єктів оборонно-промислового комплексу Одеси.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Підозрюваний, як встановили слідчі, є радіомеханіком одного з одеських заводів військово-промислового комплексу. Він розповсюджував інформацію про місця розташування на оборонному підприємстві та поряд з ним підрозділів Сил оборони та їх озброєння через створену ним в месенджері "Telegram" групу, учасники якої були переважно росіяни. Крім того, зловмисник "зливав" дані щодо виконання підприємством оборонних замовлень. Також відповідно до даних контррозвідки СБУ, саме за його координатами окупанти здійснили один з ударів іранськими дронами по Одесі.
picture

Яке покарання чекає на зрадника


Правоохоронці повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України. Санкції статі передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, що колишньому співробітнику полку особливого призначення "Беркут" повідомили про підозру у державній зраді. За даними слідства, він перейшов на бік ворога, коли Росія окупувала Крим у 2014 році, та став членом одного з незаконних збройних формувань.

Також “Коментарі” писали, що було викрито агента російських спецслужб, який працював на Одещині. За даними СБУ, зловмисником виявився військовослужбовець Військово-морських сил ЗСУ, який був завербований ворогом після початку російської агресії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися