Правоохоронницю з Одещини, яка збила людину на пішохідному переході, будуть судити

Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі

Працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування щодо правоохоронниці, яка в Одеській області на пішохідному переході збила людину. Від отриманих травм жінка померла в лікарні.


Про це повідомляє пресслужба ДБР.


Трагічна подія сталася в червні 2022 року, коли правоохоронниця їхала на виклик з увімкненими маячками та звуковим сигналом. Поспішаючи, вона не помітила жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході, та збила її зі швидкістю майже 100 км на годину.


Яке покарання чекає за скоєне


Правоохоронниця обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Нагадаємо, що нещодавно у селі Маяки Одеського району сталася аварія. На центральній вулиці села зіткнулися автобус SETRA та автопоїзд, який складався з тягача DAF та напівпричепу BODEX.


Також “Коментарі” писали, що жахлива ДТП сталася за участю фури та легковика, на трасі Одеса – Рені біля села Орлівка. Загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися