В Одесі виявили тіла двох людей: що сталося

Розглядаються декілька версій загибелі людей, зокрема умисне вбивство

В Одесі поліцейські розслідують обставини загибелі двох людей. У Суворовському районі міста виявили тіло 78-річної жінки, а на вулиці біля багатоповерхівки – її 35-річного племінника, з яким вона разом проживала.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Про небіжчиків правоохоронцям сповістив родич загиблих. Зі слів чоловіка, напередодні йому подзвонив брат і попросив прийти до нього. Підійшовши до будинку, він спочатку виявив брата без ознак життя, а згодом, піднявшись у квартиру – тітку.

За попередніми даними, жінку задушили і двічі вдарили у скроню ножем, а чоловік помер від тілесних ушкоджень, отриманих в результаті падіння з восьмого поверху багатоповерхівки.



За даним фактом слідчі розпочали одразу два провадження. Розглядаються та відпрацьовуються декілька версій загибелі людей. Зокрема умисне вбивство чоловіком родички та самогубство. Тіла та речові докази направили на експертизу. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що наприкінці лютого в Березівці зловмисник увірвався до будинку жінки через незачинені двері. 38-річний підозрюваний був неодноразово судимим за розбійні напади.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися