На Одещині неповнолітнього хлопця відправили за ґрати на п'ять років

Хлопець викрав мобільний телефон та гроші

Неповнолітній житель Окнянської ОТГ на Одещині отримав п’ять років позбавлення волі з випробувальним терміном строком один рік і шість місяців. 17-річний хлопець, чекаючи електричку, з кімнати відпочинку персоналу викрав мобільний телефон однієї робітниці та майже півтори тисячі гривень з гаманця іншої.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Сталося це, коли залізничниці, пішли у справах, не зачинивши приміщення. Малолітнього правопорушника затримали протягом кількох годин неподалік місця події та вилучили у нього викрадене.

Дії хлопця слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури висунули йому обвинувачення в таємному викраденні чужого майна (крадіжці), поєднаному з проникненням у приміщення, вчинене в умовах воєнного стану, і таємному викраденні чужого майна (крадіжці), поєднаному з проникненням у приміщення, вчинене повторно та в умовах воєнного стану, - йдеться в повідомленні. 

Його зобов’язали з’являтися на реєстрацію до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти вказаний  орган про зміну місця роботи і мешкання.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що прокуратура повідомила про підозру громадянці України у зв'язку з організацією незаконного переправлення осіб через державний кордон. Підозрювана діяла у змові з невідомими службовими особами Державної прикордонної служби України.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися