Налагодив продаж канабісу: на Одещині затримали наркоторговця

Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі

Правоохоронці викрили 41-річного чоловіка з Одещини, який відкрив наркобізнес і намагався приховати свої дії від поліції. В нього було знайдено майже пів кілограма наркотичної речовини, призначеної для продажу.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Правоохоронці встановили, що чоловік торгував забороненими речовинами серед обмеженого кола осіб. Під час обшуку у гаражі зловмисника було виявлено згортки та пакунки з наркотиками, засоби для пакування та електронні ваги. Речовини були направлені на експертизу, яка підтвердила їх наркотичну природу, а саме канабіс. Зловмисник заявив, що заборонені речовини придбав в інтернет-мережі у незнайомців, з метою збагачення.


Яке покарання чекає наркоторговця 

Наразі мешканцю Одеської області повідомлено про підозру за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до восьми років. Зловмисника також було заарештовано.

Також “Коментарі” писали, що поліцейські відправили на лаву підсудних чотирьох мешканців Болградського району за наркозлочини. Троє чоловіків та жінка віком від 42-х до 46-ти років вирощували та продавали "зілля". 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області 31-річний чоловік продавав заборонені речовини, а саме канабіс, своїм знайомим. Раніше він був судимий за незаконне зберігання наркотиків без мети збуту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися