Страшний злочин на Одещині: чоловік постане перед судом

Зловмиснику загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі

Поліція завершила досудове розслідування злочину, який стався у лютому цього року. Чоловік, що раніше був судимий за крадіжки та умисне вбивство, під час вживання алкоголю у власному домоволодінні приревнував свою партнерку до знайомого, що призвело до конфлікту між ними.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Цивільна пара вийшла на вулицю, де чоловік ножем, який завжди носив із собою, двічі вдарив свою партнерку у шию, завдавши несумісні з життям тілесні ушкодження. Закривавлену 38-річну жінку виявила перехожа, яка відразу сповістила поліцію.


Яке покарання чекає на чоловіка


Після ретельного дослідження та проведення низки судових експертиз, правоохоронці з’ясували всі обставини скоєного злочину та висунули правопорушнику обвинувачення у вбивстві.


За результатами слідства поліцейські під процесуальним керівництвом прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, за пунктом 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що правоохоронці затримали 37-річну жінку підозрювану у вбивстві свого чоловіка. Злочин стався в їхньому будинку ввечері 22 квітня, коли подружжя почало сварку під час вживання алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися