Одеситку затримали за незаконне зберігання метадону

Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі

За підозрою у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичного засобу правоохоронці затримали місцеву жительку. За даними поліції, жінку викрили під час спецоперації вночі на вулиці Генерала Бочарова.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Затримана мала при собі понад 40 пакунків забороненого наркотичного засобу, що було підтверджено проведеним на місці експрес-тестом. Під час обшуку за місцем проживання жінки, правоохоронці вилучили подібні речовини, які були направлені на експертизу. За словами затриманої, наркотики вона придбала через месенджер. 


Яке покарання чекає на одеситку


Наразі, на підставі тих доказів, які зібрали поліцейські, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили одеситці про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичного засобу. Згідно з санкцією статті, їй може загрожувати від чотирьох до восьми років ув’язнення. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу, — йдеться в повідомленні


Нагадаємо, на Одещині прикордонники затримали збувача наркотичної солі. 24 – річний наркодилер хотів розширити свою клієнтську базу, зокрема, й серед військових. Молодик вирішив організувати собі "бізнес" з розповсюдження небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так званої "солі" на території Одеської області, розширивши свою клієнтуру і серед прикордонників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися