Затримано підозрюваного у вбивстві 20-річного хлопця з Одещини

Іншого учасника злочину наразі розшукує поліція

Правоохоронці повідомили про затримання 33-річного підозрюваного у вбивстві 20-річного хлопця з Одещини. 23 квітня до спецлінії "102" зателефонувала мати хлопця та повідомила, що її син помер після того, як його побили.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Під час розслідування правоохоронці встановили, що 20-річний хлопець був змушений зізнатися у вчиненні крадіжки майна за допомогою психологічного та фізичного насильства. Зловмисники заштовхали його до автомобіля та незаконно утримували. Він отримав черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа. Пізніше його відпустили додому, але наступного дня хлопець помер.


Правоохоронцям вдалося знайти та затримати підозрюваного у вбивстві. Це 33-річний ізмаїлець, який має п'ять судимостей за крадіжки та незаконне заволодіння транспортними засобами. В цей час його справа перебуває на розгляді у суді щодо розбійного нападу.


Яке покарання чекає на зловмисника


Зібравши достатньо доказів причетності фігуранта до злочину, слідчі повідомили йому про підозру у незаконному викраденні людини за ч. 1 ст. 146 Кримінального кодексу України та умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого, за ч. 2 ст. 121 того ж кодексу. Максимальне покарання за вказані злочини – позбавлення волі на строк до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Наразі правоохоронці вживають заходів щодо затримання другого учасника злочину, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що за підозрою у вбивстві 38-річного чоловіка з Бахмута правоохоронці затримали 27-річного одесита. Інцидент стався 13 квітня, коли приятелі, які випивали разом, почали сваритись, а потім суперечку перервали два удари  ножем у живіт та шию.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися