В Одесі затримано підпалювача овочевих кіосків через сварку з начальником

Чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення

На початку березня цього року на вулиці Академіка Вільямса в Одесі сталася пожежа в овочевому МАФі та поруч розташованому кіоску. Полум’я знищило тентове покриття та пошкодило кіоски двох громадян.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Під час слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що вогонь було підпалено ззовні за допомогою запальнички. За підозрою у вчиненні злочину було затримано 33-річного містянина, який працював різноробом на орендаря МАФу. Зі слів правопорушника встановлено, що він завдав потерпілим загальних збитків на більш як 420 тисяч гривень через особисті неприязні стосунки з орендарем. У той день, коли фігурант підпалив чуже майно, він сам собі влаштував вихідний, за що його насварив роботодавець.

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили зловмиснику про підозру за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. За умисне знищення чужого майна, вчинене шляхом підпалу, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що злочин стався в одному з сіл Ізмаїльського району Одеської області. 20-річний зловмисник у змові зі ще кількома людьми підпалили каністру з легкозаймистою речовиною і перекинули її через паркан з метою підпалу будинку. Однак, вогонь швидко загас і не завдав ніякої шкоди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися