Зупинка на блокпості: на Одещині військові виявили наркотики та незаконну зброю у водія

Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність

На одному з блокпостів Одещини співробітниками Національної гвардії України був зупинений автомобіль марки Hyundai. Під час перевірки було виявлено наркотики та зброю без документів.


Про це повідомляє портал Міністерства внутрішніх справ.


При подальшому спілкуванні водій добровільно зізнався та дістав ще чотири приховані згортки, в яких знаходилась порошкоподібна речовина сірого кольору та один пакетик з пігулками. За словами чоловіка, це заборонені наркотичні речовини "канабіс", "фен" та "екстезі". Крім того, при поверхневому огляді водія було виявлено предмет, схожий на вогнепальну зброю, порушник пояснив, що це травматичний пістолет, перероблений під бойовий. 


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка в присутності свідків вилучила заборонені предмети та речовини, а чоловіка передано працівникам поліції за підозрою у скоєнні злочину за статтями 263 та 307 Кримінального кодексу України, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, на Одещині прикордонники затримали збувача наркотичної солі. 24 – річний наркодилер хотів розширити свою клієнтську базу, зокрема, й серед військових. Молодик вирішив організувати собі "бізнес" з розповсюдження небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так званої "солі" на території Одеської області, розширивши свою клієнтуру і серед прикордонників. 


Крім того "Коментарі" писали, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили масштабне злочинне угруповання, яке виготовляло та розповсюджувало психотропні речовини. За даними слідства, зловмисники організували нарколабораторії на території декількох областей України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися