Вбивство дружини на Одещині: суд виніс вирок

Зловмисник отримав сім років позбавлення волі

На Одещині було засуджено чоловіка до семи років позбавлення волі за умисне вбивство його цивільної дружини. Злочин стався у вересні минулого року після спільного вживання алкоголю та суперечки.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Під час суперечки чоловік побив свою дружину кухонним ножем та спричинив їй 17 колото-різаних ран в області шиї, тулуба та рук. Потерпіла померла від крововтрати, що було підтверджено експертним висновком. Після вбивства злочинець перетягнув тіло до ванної кімнати та намагався приховати сліди злочину. На ранок він зателефонував до поліції та повідомив про те, що його співмешканка не проявляє ознак життя, а він не знає як це сталося. На час слідства підозрюваного помістили під варту. Пізніше слідчі районного відділу поліції висунули до нього обвинувачення в умисному вбивстві.

Рішення суду

Суд розглянув матеріали справи та призначив чоловікові покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Крім того, він зобов'язаний сплатити судові витрати у розмірі більш як сім з половиною тисяч гривень.

Також “Коментарі” писали, що у місті Овідіополь на Одещині сталося жахливе вбивство. Сусідка виявила тіло 65-річної жінки майже через тиждень після того, як її побили у її власному будинку.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали 37-річну жінку підозрювану у вбивстві свого чоловіка. Злочин стався в їхньому будинку ввечері 22 квітня, коли подружжя почало сварку під час вживання алкоголю.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися