Водій “пригостив” наркотиками: в Одесі затримано двох чоловіків з незаконними речовинами

Правопорушникам може загрожувати до трьох років ув'язнення

В Одесі правоохоронці викрили двох чоловіків, які зберігали наркотичні речовини. Один чоловік виявився місцевим мешканцем, а інший з Миколаївської області.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Одесит мав при собі кілька пакунків з PVP, а у жителя Миколаївщини знайшли канабіс. Підозрювані заперечують свою вину. Приїжджий заявив, що наркотик йому дав водій, з яким він добирався до міста. Мешканець Одеси взагалі не пояснив, де він взяв психотропну речовину, але запевнив, що зберігав її для особистих потреб.


Яке покарання чекає на чоловіків


На підставі зібраних доказів слідчі повідомили правопорушникам про підозру за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Житель Миколаївщини підозрюється у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів без мети збуту, вчинених протягом року після засудження за цією ж статтею. Одесит відповідатиме за незаконне придбання і зберігання психотропних речовин без мети збуту у великих розмірах, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, на Одещині прикордонники затримали збувача наркотичної солі. 24 – річний наркодилер хотів розширити свою клієнтську базу, зокрема, й серед військових. Молодик вирішив організувати собі "бізнес" з розповсюдження небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так званої "солі" на території Одеської області, розширивши свою клієнтуру і серед прикордонників.  


Крім того "Коментарі" писали, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили масштабне злочинне угруповання, яке виготовляло та розповсюджувало психотропні речовини. За даними слідства, зловмисники організували нарколабораторії на території декількох областей України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися