На Одещині суперечка на рибальському ставку переросла в трагедію: є загиблий

Одному з фігурантів загрожує до 10 років ув’язнення

На Одещині внаслідок конфлікту, що виник кілька днів тому вночі на березі ставка у Любашівській ОТГ, поліція розпочала чотири кримінальні провадження. В результаті сварки відомо про трьох травмованих та одного загиблого.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Все розпочалося зі словесного конфлікту між двома чоловіками, віком 31 і 34 роки, які за повідомленням, прибули на рибалку та охоронцями водойми, 54-річного та 64-річного чоловіків, що в результаті переросло у бійку.


Після закінчення з’ясування стосунків шляхом рукоприкладства учасники сутички самі повідомили поліцію та викликали швидку допомогу, яка доставила їх до медичного закладу. Лікарі діагностували тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості у всіх чотирьох чоловіків, трьох з яких госпіталізували, а одному було призначено амбулаторне лікування. Протягом кількох днів один з госпіталізованих, 64-річний громадянин, помер у лікарні.


Поліцейські встановили, що смертельні травми померлому завдав 34-річний учасник бійки. Слідчі поліції, повідомили правопорушнику про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкоджені, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 ККУ і тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років. Наразі підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Рішення щодо притягнення до відповідальності інших фігурантів буде прийматися після отримання висновків судово-медичних експертиз, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що на Одещині під час застілля відбулося вбивство 34-річної жінки. Вона отримала поранення грудної клітки з ушкодженням серця, внаслідок чого вона померла від крововтрати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

26 травня 2023, 17:08

Слава Украине !!! Eще за царя ,,, Гороха ,,, народ ловил ,,, Рыбу ,,, в любую пору года !!! A что теперь , придумали какие-то штрафы рыбная охрана постоянно ловит (браконьеров ) , но после конфискации рыбы куда ее девают , больницы, садики , Армии ... Получается охраняют, охраняют и само государство химией может Отравить и Нормально ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися