“Захищав” плантацію канабісу іграшковою зброєю: в Одесі затримали наркоторговця

Під час обшуку у зловмисника були виявлена і справжня зброя

Вчора ввечері до поліції надійшов виклик щодо чоловіка, який погрожував перехожим на вулиці Базарній з використанням ймовірної зброї. Патрульні одразу прибули до вказаної адреси та знайшли чоловіка.


Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.


Також, на місце події були викликані слідчі та спеціальний підрозділ. Однак, чоловік відмовлявся відчинити двері та зачинявся у своєму помешканні. Після довгих переговорів з правоохоронцями, громадянин все ж відкрив двері. При обшуку кімнат в оселі, поліцейські виявили плантації рослин, які, ймовірно, мали наркотичну природу, а також вже розфасований канабіс. Хоча зброя, яку тримав чоловік, виявилась іграшковою, в приміщенні була виявлена справжня зброя та набої до неї.

picture

Правоохоронці затримали чоловіка. Деталі справи будуть розслідувати слідчі, які встановлять всі обставини події та визначать правову кваліфікацію дій громадянина.

пис.JPG

Нагадаємо, що поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за незаконний посів та вирощування конопель. Правоохоронці знайшли в його будинку  плантацію наркомістких рослин. 


Також, "Коментарі" писали, що управління карного розшуку ГУНП в Одеській області викрило злочинне угруповання, яке займалося протиправною діяльністю з метою збагачення. Чоловіки збували наркотичні засоби та зброю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися