Аварія на трасі Київ-Одеса: постраждало четверо людей

Поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю двох легковиків і вантажівки на автодорозі Київ-Одеса

ДТП сталася на 326 км автодороги неподалік селища Любашівка. 37-річний водій автомобіля “Lifan” не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем “Suzuki”, який у той момент об'їжджав запарковану вантажівку на узбіччі. Внаслідок зіткнення “Lifan” перекинувся на бік і зіткнувся з вантажівкою.

У салоні “Lifan” перебувало троє пасажирів: 32-річний чоловік і двоє дітей дев'яти та чотирьох років. Усі були госпіталізовані з травми різного ступеня тяжкості. Водій “Suzuki”  і вантажного автомобіля не постраждали.

“Після встановлення всіх обставин пригоди буде вирішене питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України”, - йдется у повідомленні поліції. 

“Коментарі” також писали, що правоохоронці розслідують дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася сьогодні в Одеському районі близько 10:00 години ранку в селі Молодіжне. Внаслідок аварії постраждали троє людей, серед них 16-річна дівчина, яка отримала травми.

Нагадаємо, що Ввечері 6 червня правоохоронцям міста Кілія надійшло повідомленні від чоловіка про ДТП. Коли поліцейські прибули на місце подій, то виявили напівпритомного 30-річного чоловіка, а поряд з ним пошкоджений велосипед. Потерпілому одразу викликали швидку. Медики констатували закриту травму голови та забої грудини. Чоловіка госпіталізували. Оглянувши місце аварії, оперативники виявили уламок бампера легковика. Правоохоронцям знадобилося менше півгодини, щоб знайти машину та водія. Ним виявився 17-річний містянин. За словами хлопця, він не розгледів велосипедиста в темряві, а коли зрозумів, що зробив, то злякався відповідальності і втік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися