В Одесі конфлікт на дорозі закінчився різаниною

Нападник поїхав з місця пригоди

Поліцейські повідомили про підозру одеситу, який під час конфлікту на дорозі напав на мешканця Рівненщини. Інцидент стався минулого тижня на проїзній частині дороги по вулиці Бреуса.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Водії, не поступившись один одному смугою під час об’їзду перешкоди, вступили в словесну перепалку. У конфлікт втрутився 47-річний пасажир легковика, який ударив кермувальника вантажівки ножем у спину, і поїхав з місця події.

Вже "швидку" і поліцію викликали очевидці. Лікарі госпіталізували 35-річного потерпілого з проникаючою колото-різаною раною легень. Правоохоронці ж встановили місцезнаходження розшукуваного автомобіля, але зловмисника в ньому вже не було. Втім незабаром чоловік, ховаючись у посадці, усвідомив скоєне і самостійно прийшов до поліції.

Нині правоохоронці клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині правоохоронці викрили злочинну схему 23-річної харків’янки. Вона вербувала та організовувала перевезення жінок зі скрутним матеріальним становищем до Литовської Республіки з метою особистого збагачення.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися