Автомобіль врізався у повозку з людьми: є загиблі та постраждалі

Наразі триває слідство: в рамках кримінального провадження призначено низку експертиз

Нацполіція в Одеській області розслідує обставини ДТП, яка сталася у Болградському районі. За попередньою інформацією, 30-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat” намагався обігнати гужовий транспорт, який рухався попереду у попутному напрямку, втім не впорався з керуванням та допустив зіткнення. Внаслідок аварії на місці загинув 58-річний чоловік, який сидів на підводі поряд з керманичем. А водій гужового транспорту наразі знаходиться в лікарні у важкому стані. Водій та пасажирка автомобіля обійшлися незначними ушкодженнями. 

Правоохоронці перевірили водіїв на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння. Результат підтвердив, що чоловіки були тверезі. 

“На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області. До Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронці внесли відомості за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Триває слідство” , - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що інспектори на березі Чорного моря виявили чоловіка, який ловив рибу та креветок забороненими знаряддями. Про це повідомив Одеський рибоохоронний патруль. Своїми діями рибалка завдав збитків на 176 378 гривень. Чоловік користувався двома ятерями. І, на жаль, улов у браконьера не малий. 


Крім того, Національна поліція в Одеській області встановлює обставини смертельної аварії, яка трапилася біля села Броска. За попередньої інформацією, водій вантажівки виїжджав з другорядної дороги на головну і наїхав на 64-річного місцевого жителя, коли той намагався перейти дорогу. Потерпілий помер на місці, адже отримав несумісні із життям травми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися