Притиснули до стіни та змусили віддати телефон: в Одесі затримали двої хлопців

Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років

Правоохоронці Одеського регіону викрили двох молодиків у пограбуванні 14-річного одесита. Наразі хлопцям повідомили про підозру та на період слідства помістили під цілодобовий домашній арешт. Про це повідомили в Нацполіції Одеської області. 

За попередньою інформацією, двоє хлопців 17 та 18 років, зустріли в парку Шевченка 14-річного підлітка, який тримав телефон в руках. Правопорушники вирішили заволодіти гаджетом. Спільники почали штовхати хлопця, притиснули до стіни будинку, обступили та, погрожуючи фізичною розправою, наказали віддати телефон. Коли потерпілий виконав вимогу нападників – вони втекли. 

“Викрадений гаджет поліцейські вилучили і повернули власнику. За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під керівництвом Приморської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я  потерпілого, а також з погрозою застосування такого насильства, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років”, - розповіла заступник начальника слідчого відділення відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Альона Кумайгородська.

Раніше “Коментарі” писали, що Нацполіція в Одеській області повідомила про підозру трактористу, який зачепив ковшем дитину. Наразі правоохоронці клопочуть щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. 

Крім того, поліцейські Одещини відправили на лаву підсудних двох хлопців, які викрали автомобіль у 71-річного чоловіка. Про це повідомили в Національній поліції Одеської області. Інцидент стався у Білгород-Дністровському районі. Так, двоє мешканців Болградського району 25-ти та 26-ти років, приїхали в гості до родичів. Під час комендантської години, чоловіки проникли до будинку містянина. В його гаражі знайшли автомобіль і вирішили його привласнити.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися