Пограбування серед білого дня в Одесі: затримано двох зловмисників

В Одесі один зі злодіїв пограбував водія вдаривши по обличчю, а інший вкрав телефон у перехожого

Правоохоронні органи повідомили про підозру двом чоловікам у скоєнні крадіжок згідно з частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України. Обидва фігуранти знаходяться під вартою під час проведення слідства.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У першому випадку, 37-річний одесит викрав чуже майно з транспортного засобу містянина. Інцидент стався на вулиці Водопровідній, коли потерпілий перебував за кермом автівки. Зловмисник швидко здійснив напад: вдарив водія і викрав його мобільний телефон та гроші. Потерпілий звернувся до поліції, яка оперативно затримала зловмисника і повернула викрадене майно його власнику.

У другому випадку, 28-річний мешканець Одеського району, який раніше судимий за крадіжку, викрав мобільний телефон нетверезого незнайомця. Він вирвав гаджет з рук потерпілого на Привокзальній площі та втік. Правоохоронці встановили особу правопорушника і вже знаходяться в процесі його розшуку.

Нині, за наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили старшому за віком правопорушнику про підозру у грабежі вчиненому в умовах воєнного стану. Другому зловмиснику повідомили про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно,  в умовах воєнного стану. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі посеред дня в під’їзді житлового будинку на вулиці Транспортній жінка стала жертвою грабіжника. За такі дії йому загрожує до десяти років ув'язнення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися