Троє одеситів поїхали на Харківщину, щоб викрасти двигун від човна

Як з'ясувалося, чоловіки спеціалізувалися на крадіжках двигунів

Поліцейські викрили трьох мешканців Одеси, які скоїли крадіжки на Харківщині. Чоловіки у вересні 2021 року обікрали гараж, чим спричинили матеріальну шкоду потерпілому на суму близько 15 тисяч доларів.

Про це повідомляє пресслужба поліції в Харківській області. 

До Лозівського районного відділу поліції звернувся 31-річний чоловік. Він повідомив, що в його гараж проникли невідомі та викрали двигун від човна, ехолот, навігаційний пристрій та інше.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили зловмисників, ними були виявлені мешканці міста Одеса 26, 28 та 30 років. Як з'ясувалося, чоловіки спеціалізувалися на крадіжках двигунів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські затримали двох одеситів 29 та 34 років, які викрали зі складу велику партію товару та завдала збитків підприємцю на 200 тисяч гривень. Двом фігурантам повідомлено про підозру у крадіжці.

Також одеські поліцейські затримали продавця-консультанта торговельного закладу, який привласнив сучасні гаджети загальною вартістю більш ніж 320 тисяч гривень.  Під час чергової перевірки адміністратор закладу виявив нестачу коштів та звернувся до правоохоронних органів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися