Вбив 14-річну дівчину: в Одесі підліток отримав 15 років ув’язнення

Хлопець душив та бив дівчину, яка померла на місці від отриманих травм

В Одесі за принципової позиції прокурорів, апеляційний суд залишив без змін вирок щодо жорстокого вбивства 14-річної дівчини. Злочин відбувся біля с. Фонтанка Одеської області.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Злочин стався на початку листопада 2019 року, коли 15-річний юнак відпочивав разом із потерпілою та іншими дівчатами та хлопцями на території Лиманського району за межами міста. Коли підліток із 14-річною дівчиною відійшли від всієї іншої компанії, він перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння почав душити та жорстоко побив потерпілу. Після цього хлопець забрав її телефон та втік з місця злочину. Від отриманих травм дівчина померла. 

Вироком Суворовського районного суду м. Одеси, що наразі набрав законної сили, одесита визнано винним у розбійному нападі та умисному вбивстві з корисливих мотивів та засуджено до 15 років позбавлення волі (ч. 4 ст. 187 та п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України), — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 500 кг пшениці стали приводом для скоєння молодиком із Білгород-Дністровського району розбійного нападу на власницю зерна та незаконного позбавлення її волі. Сусідка виявила жінку з множинними травмами та опіками тіла зачиненою у вигрібній ямі на території домоволодіння 25-річного односельця, в якій та пролежала 18 годин. 

Також повідомляли, що поліцейські затримали жителя Кілії за стрілянину на автостанції. 36-річний чоловік у нетверезому стані відкрив вогонь зі своєї мисливської нарізної зброї. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися