Одеські поліцейські затримали чоловіка, який збув гранату із запалом

Зі слів затриманого, вказану вибухівку він знайшов на вулиці

Одеські поліцейські викрили чоловіка у збуті вибухового пристрою. Гранату із запалом 39-річний зловмисник збув чоловіку, з яким  познайомився, працюючи на одному з будівництв міста.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці вилучили корпус ручної осколкової гранати "Ф-1" та запал типу "УЗРГМ". Вони, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні відносяться до категорії вибухових пристроїв. Зі слів затриманого, вказаний предмет він знайшов. Крім того, правоохоронці вилучили у чоловіка півтори тисячі гривень, які він отримав під час незаконної угоди.

Нині незаконний предмет поліцейські скерували на експертизу, його походження вони будуть встановлювати в ході подальшого досудового розслідування.

Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство триває.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі за принципової позиції прокурорів, апеляційний суд залишив без змін вирок щодо жорстокого вбивства 14-річної дівчини. Злочин відбувся біля с. Фонтанка Одеської області.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися