Прокуратура перевіряє обставини смерті мобілізованого чоловіка з епілепсією з Одещини

Під час досудового розслідування слідчі перевіряють законність призову його на військову службу

Прокурори перевіряють обставини мобілізації та надання медичної допомоги мешканцю смт. Ширяєво Одеської області, який помер після прибуття до військової частини. 

Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Прокурорами здійснюється нагляд у вигляді процесуального керівництва у низці кримінальних проваджень за фактом смерті чоловіка, який був призваний по мобілізації з вадами здоров’я. Слідчі САП також відкрили кримінальне провадження через можливе недбале ставлення до військової служби представників Березівського ТЦК та СП Одеської області.

Під час досудового розслідування слідчі перевіряють законність призову на військову службу громадянина з урахуванням стану його здоров’я.

Зазначимо, про смерть мобілізованого з інвалідністю з дитинства повідомили місцеві пабліки. Пізніше у військовій частині у нього стався напад епілепсії та він помер.  Чоловіку було 29 років, повідомили в ЗМІ з посиланням на місцевих жителів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що нещодавно в соцмережах була оприлюднена інформація щодо депутата та військкома міста Южне Єгора Смирнова. За цими даними він став доларовим мільйонером під час війни та “влаштував” своїх товаришів працювати в ТЦК.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися